← Terug naar app

Help

Verifieer cadeaubonnen adhv hun unieke code

De Code Kassa app helpt bij het verifiëren van cadeaubonnen in uw zaak. Cadeaubonnen bevatten eenunieke 16-cijferige cadeaubon code:

Indien de cadeaubon ook een QR Code bevat kan u deze ook inscannen.

Eens ingelogd met uw shop id als handelaar, kan u verifiëren of deze code overeenstemt met een geldige cadeaubon(en niet bijvoorbeeld reeds eerder gebruikt, vervalst of vervallen is).

Eens u een cadeaubon code ingeeft en bevestiging krijgt van de geldigheid, kan u deze aanvaarden als betaalmiddel. Dit is tevens ook het signaal voor de overschrijving naar uw rekening voor het bedrag van de cadeaubon.

Waarvoor dient de codekassa ID (vroeger 'shop id') / pin code?

Uw Codekassa ID is eenmalig in te vullen om te starten, zodat wij weten om welke zaak het gaat.

Optioneel, met uw pin code kan u recent geverifieerde (en indien van toepassing, verkochte) cadeaubonnen zien. Contacteer ons voor meer info of indien u uw shop id / pin code niet weet.

Verkoop cadeaubonnen als verkooppunt

Indien uw zaak verkooppunt is van cadeaubonnen, waar mensen dus een cadeaubon kunnen aankopen, kan u met de code kassa ooknieuwe cadeaubon codes aanmaken via de tab 'bon verkocht'.

U dient dan het gewenste bedrag van de klant in te geven, de gegenereerde cadeaubon code + bedrag + vervaldatum op een 'blanco' cadeaubon te schrijven, en natuurlijk het bedrag aan de klant aan te rekenen.
← Terug naar app

Contact

De Code Kassa werd gecreëerd door Unigift BV (email: info@unigift.be / tel: 056 60 27 07). De app ondersteunt handelaars bij het verwerken van TadaBon bonnen en stadsbonnen.
Contacteer ons voor feedback of vragen:
Uw Zaak:
Uw naam:
Email:
Bericht: